Seerne er inviteret til tv-fest. TVØst fejrer 25 års fødselsdag lørdag 2. januar.

Siden 1991 har TV ØST sendt udsendelser til og for Region Sjælland. Det begyndte med en halv times nyheder hver aften. I dag sender stationen ca. 5000 timers tv om året og er også kendt for programmer som “Mit kæreste eje”, “Præstens lektie” og “Mad med Mads og David”.

øst

Fødselsdagen bliver markeret med forskellige tilbageblik for seerne og to timers direkte fødselsdagsfest lørdag 2. Januar kl. 1.30-12.30. Værter er Sille Roulund og Ivan Nielsen, og de lover, at dagen bliver en fest med masser af gæster, klip fra gemmerne og sjove historier.

– Vi vil gerne sige tak til vores seere, uden dem var vi har jo ikke. Så vi har sammensat et program, der viser, hvor meget de har ladet os kigge med henover årerne, siger Sille Roulund, der glæder sig til dagen.

– Og så er klippene også historiske. Man kan glæde sig til at smile lidt af, hvordan vi alle sammen så ud og talte for 25 år siden, tilføjer den populære tv-vært.

En rigtig fødselsdagsreception

I anledningen af fødselsdagen rykker TV ØST dele af live-transmissionen ud i andre dele af huset end studiet.

– Det er en rigtig fødselsdagsreception, hvor vi har inviteret mange gæster, og både de og seerne kommer til at opleve, hvordan TV ØST som hus er indrettet, fortæller Ivan Nielsen, vært på dagen.

– Vi kigger frem, men også tilbage på de mange, mange timers tv, vi har sendt. Noget har været underholdning, men meget andet har rykket ved holdninger og meninger. Fælles for det hele er, at det handler om den region, vi er i.

 

Læg en kommentar