Politi-bil-01Smed kanonslag ved Rema1000

Haslev: Politiet blev mandag klokken 15 kaldt til Rema1000 på Stationspladsen i Haslev, hvor en mand netop havde smidt et kanonslag med et højt brag. Vidner fortalte til politiet, at den pågældende var gået ind i Rema1000, hvor betjentene fandt frem til ham på grund af vidneudsagn. det var en 45-årig mand fra Haslev, der blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. Den 45-årige havde yderligere et kanonslag på sig, som blev konfiskeret.

28-årig varetægtsfængslet – sigtet for trusler på livet

FAXE: En 28-årig mand fra Faxe blev søndag klokken 18.45 anholdt. Han er sigtet for trusler på livet. Den 28-årige blev anholdt, efter at han søndag eftermiddag havde haft et skænderi med en 41-årig bekendt – tilsyneladende om et pengespørgsmål – og i den forbindelse truede den 28-årige med at komme og skyde den 41-årige. Derfor blev politiet alarmeret, og den 28-årige blev anholdt i Violstræde i Faxe, hvor han kom kørende i sin bil. Han havde en pistol med sig, og i bilen fandt betjentene også en stor kniv, og den 41-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om skydevåben. Han blev i går fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 17. december.

Anholdt efter trusler – havde pistol

FAXE: En 28-årig mand fra Faxe blev søndag kl.18.45 anholdt. Han er sigtet for trusler på livet, og anklagemyndighedens jurister overvejer i øjeblikket, om han skal fremstilles i grundlovsforhør. Den 28-årige blev anholdt, efter at han søndag eftermiddag havde haft et skænderi med en 41-årig bekendt – tilsyneladende om et pengespørgsmål – og i den forbindelse truede den 28-årige med at komme og skyde den 41-årige. Derfor blev politiet alarmeret, og den 28-årige blev anholdt i Violstræde i Faxe, hvor han kom kørende i sin bil. Han havde en pistol med sig, og i bilen fandt betjentene også en stor kniv, og den 41-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om skydevåben. Ved en ransagning, der fandt sted bagefter, fandt betjentene yderligere en bushammer på hans adresse.

Indbrudsbølge i juletiden

Regionen: Indbrudstyve er på spil i øjeblikket, og der er forsvundet julegaver fra nogle hjem – sammen med mange hjem ligger julepakker sammen med sølvtøj, Playstations og iPads.

I weekenden fra 4.-6.december blev der anmeldt tre indbrud i Holmegaard-området. To i Haslev og to i Glumsø. Her var udbyttet blandt andet Lego-klodser, diverse smykker, ure og kontanter.

I Næstved var der seks indbrud og i Mogenstrup to indbrud og i Tappernøje var en familie også uheldige og havde besøg af tyve, som løb med smykker og kontanter.

Onsdag var der nye indbrud i Næstved, så det er en god idé, at gøre en ekstra indsats for at holde tyvene væk. I Næstved har der været indbrud på Fløjtevej og Klarinetvej, ligesom boliger på Egevej, Bogensevej, Lethsvej, Abildhøj og Svingelen har haft ubudne gæster. Det er smykker og lette omsættelige effekter tyvene går efter. På Fløjetvej og Klarinetvej blev der imidlertid ikke stjålet noget. Tyvene blev overrasket og løb fra stedet.

 

Læg en kommentar